Åbent hus

Tommy efter interview med City Singler.

Vi holder Åbent Hus d. 1. marts 2018.

Her kan du se huset, møde ansatte og elever og afprøve de forskellige workshops.

Du kan bl.a. prøve at komme i fjernsynet, betjene et kamera, være med til at lave ugens Snapchat, se en tegnefilm blive til, være med i radioen, møde ServiceTeamet og se hvad de laver, m.m.

Vi sørger for der er lidt sundt at spise samt noget vådt til ganen.

En Glad film

Vi tror på, at mennesker med forskellige forudsætninger er et aktiv, der kan gøre det samfund vi bor i rigere, gladere og mere inspirerende.” Se en GLAD film.

Glad Fagskole Aabenraa

OBS: Vi holder Åbent Hus d. 1. marts 2018 kl. 10-13

Glad Fagskole er en lille skole med et stort hjerte. Et hjerte der banker for at give vores elever en spændende hverdag med masser af udfordringer og hyggeligt samvær. I trygge rammer arbejder vores engagerede faglærere og eleverne sammen om projekter de brænder for. Vi tror på alle kan noget – og derfor er der også plads til dig!