TV

Om tv linjen

Vi producerer her TV af høj kvalitet. Målet er at DU lærer hvordan det er at lave TV, hvordan arbejdsprocessen er, lige fra den tekniske del af det, til den mere nysgerrige og journalistiske vinkel. Det tilpasses hvad du har lyst til. Vi arbejder med moderne udstyr, både kameraer og redigeringsudstyr er professionelt kvalitet. Når vi producerer TV er det både til den lokale kanal, hvor vi sender 2 x 30. min. hver dag med skift af udsendelse hver mandag OG til den landsdækkende kanal, som vi producerer i samarbejde med de andre Glad-afdelinger.

Nysgerrig?

Vi laver fagskolen internt, hvilket har de fordele, at man er med i den daglige produktionsfase og dermed får alt med i de forskellige arbejdsprocesser. STU-pladsen bliver altså i selve produktionsmiljøet, hvilket er til stor fordel for dig.

På sigt vil Fagskolen rykke ud og blive en selvstændig enhed, men foreløbig laver vi det internt, dvs. på selve TV-stationen.

Vi ligger centralt placeret i bybilledet, 2 minutter fra busstation, har eget køretøj og et lækkert arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle.

Vi lader løbende info om udviklingen komme på siden her.