Glad Fagskole Aabenraa

Glad Fagskole er en lille skole med et stort hjerte. Et hjerte der banker for at give vores elever en spændende hverdag med masser af udfordringer og hyggeligt samvær. I trygge rammer arbejder vores engagerede faglærere og eleverne sammen om projekter de brænder for. Vi tror på alle kan noget – og derfor er der også plads til dig!

Glad Fagskole tilbyder særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse – STU – inden for en række kreative og praktiske fag. Sammen med dig er vi gode til, at finde lige præcis det du kan og brænder for, så vi kan uddanne dig til at blive endnu bedre. Det kan være alt fra en særlig faglig interesse til de personlige og sociale kvaliteter, der er en vigtig del af en aktivt voksenliv.

Hos os kan du studere:

TV/Medier - For dig der har lyst til at fortælle historier i billede og lyd, og skabe film og TV i god kvalitet. Stå bag kameraet som fotograf eller foran som journalist/vært eller som en del af teamet. Vi arbejder også med SoMe.

Animation - For dig der gerne vil lave dine egne tegnefilm, stop motion eller animerede effekter på film

Service: her arbejder vi med møde.klargøring, hygienje i et køkken, anretning, bage til særlige lejligheder, m.m.

Vi tager vores elever alvorligt og kan tilbyde dig en uddannelse med..

• HØJ FAGLIGHED OG PÆDAGOGISK KVALITET

• UDVIKLING OG KREATIVITET

• PROFESSIONELT UDSTYR

• PRAKTIK OG JOB

Fagskolen er intern, hvilket har de fordele, at man er med i den daglige produktionsfase og dermed får alt med i de forskellige arbejdsprocesser. STU-pladsen bliver altså i selve produktionsmiljøet, hvilket er til stor fordel for dig.

Vi ligger centralt placeret i bybilledet, 2 minutter fra busstation, har biler og et lækkert arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle.